Plans, campanyes i programes

Què n'opines?

Si tens qualsevol dubte, vols presentar una opinió o fer alguna consulta sobre els plans, campanyes i programes de l'Ajuntament pots fer-los arribar mitjançant  instància genèrica .

Pels temes de major interès local es facilita un accés directe amb més informació.

 

A continuació s'exposen per ordre cronològic tots els diferents plans, campanyes i programes:

 • Imatge virtual de l'interior de la Biblioteca Projecte de Biblioteca Municipal a Sant Julià de Vilatorta 4 de desembre de 2018

  La biblioteca serà ubicada a l'edifici de propietat municipal conegut com l'Arca de Noè. Es tracta d'un edifici aïllat que consta de tres plantes sobre resant. Les dues plantes superiors acolliran la futura biblioteca.

  Aquest avantprojecte desenvolupa la proposta guanyadora d'un concurs obert, redactat pels arquitectes Oriol Cusidó i Irene Marzo, del Taller 9s Arquitectes SCP, que va ser presentat el passat mes de juliol.

  Aquest projecte ha de suposar un punt d'inflexió en la vida cultural i social del nostre municipi: la Biblioteca Municipal de Sant Julià de Vilatorta i s'ubicarà a la 1a i 2a planta de l'Arca de Noè.

 • Plànol general de l'itinerari Projecte d'obra de l'itinerari per a vianants i ciclistes 28 de novembre de 2018

  Es publica l'anunci d'aprovació inicial del projecte d'obra ordinària "Itinerari per a vianants i ciclistes BV-5202 PK 0+000 a PK 1+230 al terme municipal de Sant Julià de Vilatorta", que afecta tot el tram de la carretera de Vilalleons entre l'avinguda de Montserrat i fins on comença actualment l'itinerari de vianants i bicicletes del nou enllaç amb l'Eix Transversal. El projecte ja està sotmès a informació pública i es podran formular reclamacions i al·legacions davant l’Ajuntament fins el proper 18 de desembre. En cas de no haver-hi cap reclamació o al·legació en el tràmit d’informació pública, el projecte aprovat inicialment esdevindrà definitiu d’una manera automàtica sense necessitat de prendre cap altre acord. Per consultar el projecte us podeu dirigir a les oficines de l’Ajuntament.

 • Millora accessibilitat Campanya de millora d'accessibilitat a les escoles del municipi 4 d'octubre de 2018

  13 de setembre de 2018

  Modificacions a les zones d'accés dels centres escolars

  Amb l'inici del curs escolar, l'Ajuntament ha modificat, en coordinació amb el Col·legi el Roser i l'Escola Bellpuig, les zones d'accés als centres escolars del municipi. Al carrer Ramon Llull s’ha habilitat un carril de càrrega i descàrrega perquè els alumnes del Col·legi el Roser puguin baixar del cotxe directament a la vorera. I l'accés a l'Escola Bellpuig al carrer Calldetenes s'ha peatonalitzat, de manera que el tram del carrer Calldetenes entre els carrers Pare Manuel Cazador i J. V. Foix queda tancat al trànsit. Aquests canvis volen millorar la mobilitat i la seguretat de nenes i nens a les entrades i sortides de l’escola. Recordeu que l'Ajuntament recomana que la mobilitat a l'escola sigui a peu o amb bicicleta, sempre que sigui possible.

 • Seguretat ciutadana Implantació del pla de seguretat i vigilància de Sant Julià de Vilatorta 19 de febrer de 2018

  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta fa un pas més en polítiques públiques de seguretat i en la millora del Servei de Vigilància: el vol complementar amb un sistema de càmeres de vigilància a via pública, ubicades en els principals accessos del municipi.

 • Aprovació del pla local de Joventut de Sant Julià de Vilatorta 2018-2021 12 de febrer de 2018

  El Pla Local de Joventut definitiu 2018-2021, un cop realitzades les aportacions ciutadanes i els resultats de les enquestes d'opinió.

 • Gas Natural L'arribada del gas Natural a Sant Julià de Vilatorta 1 de desembre de 2017

  El dijous 30 de novembre al vespre, va tenir lloc al Saló Catalunya l’acte informatiu “Arribada del gas natural a Sant Julià de Vilatorta” organitzat per Gas Natural Catalunya. Amb la presència del Sr. Javier Orviz, delegat a Barcelona Nord de Gas Natural Catalunya, i de l’alcalde de Sant Julià de Vilatorta, el Sr. Joan Carles Rodríguez, que van explicar els avantatges de l'arribada del gas natural a la població i el procés del canvi de gas. L’acte es va clausurar amb un aperitiu durant el qual es van poder resoldre els dubtes particulars als assistents.

  Vols conèixer tot el relatiu a aquesta energia, el seu ús, la seva distribució, la seva comercialització i les seves diferents aplicacions? Consulta els documents adjunts.

 • Pla local de Joventut de Sant Julià de Vilatorta 2017-2020 3 de març de 2017

  El Pla local de Joventut 2017-2020 està en procés de redacció. Necessitem la col·laboració dels joves per respondre a l'enquesta d'opinió. Les vostres aportacions són importants, participeu-hi!

 • Pla d'Actuació Municipal 2015-2019 12 de febrer de 2017

  A l'últim ple municipal de l'any 2016 es va aprovar amb els vots favorables tant de l'equip de govern, com de l'oposició, disposar d'un programa d'actuació municipal (PAM) per a la població. El PAM 2015-19 inclou obres que ja s'han fet, d'altres que s'han de fer durant la resta de mandat i serveis que s'han d'anar desenvolupant al llarg dels anys vinents. Si vols opinar sobre el PAM pots enviar les teves propostes a: sjv.alcaldia@vilatorta.cat

 • Projecte d'enllaç de Sant Julià de Vilatorta amb la C-25 6 de febrer de 2015

  El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha iniciat la licitació de les obres per a construir un nou enllaç a l’Eix Transversal (C-25) a Sant Julià de Vilatorta. Aquesta licitació, per un import de 3,2 MEUR, és el pas definitiu previ al començament de les obres. Es preveu que els treballs comencin abans de l’estiu que ve i tinguin un termini de sis mesos.

 • Pla d'Actuació Municipal a Vilalleons 12 d'agost de 2014

  El Pla d’Actuació Municipal a Vilalleons detalla com es regirà l’acció de govern durant el període 2014-2015 en aquest àmbit. El pla fou aprovat en l'històric Ple de l'Ajuntament celebrat el 18 de desembre de 2013 a l'antic Ajuntament de Vilalleons. En el període d'exposició pública no es presentaren al·legacions al document, que finalment fou aprovat definitivament. Podeu consultar-lo en aquest enllaç.

 • Una marca pel nostre poble 12 d'abril de 2014

  En un temps en què impera la imatge i el disseny, un poble no ha de renunciar a la modernitat. I a vegades això simplement significa voler buscar un dibuix on identificar-se, un disseny que, amb quatre línies, digui ben alt d'on ve i cap a on va.

 • Projecte de millora de l'accés a Sant Julià de Vilatorta per la BV-5201 21 de març de 2014

  El projecte de millora de la intersecció de la carretera BV-5201 amb l'accés a la Font d'en Titus (TM de Sant Julià de Vilatorta)" pretén resoldre un punt d'elevada sinistralitat del municipi: la cruïlla de l'entrada del poble per la BV-5201.

Darrera actualització: 13.02.2019 | 13:29
Darrera actualització: 13.02.2019 | 13:29