Fira del Tupí

Inscripció a la XI Fira del Tupí - Edició 2019

La Fira de ceràmica i terrissa “El Tupí”,es celebra el quart cap de setmana de maig a Sant Julià de Vilatorta. No obstant, la 11a edició de la Fira del Tupí tindrà lloc l'1 i 2 de juny de 2019. Si us voleu inscriure com a expositors a la part dreta d'aquest apartat trobareu adjunt el formulari d'inscripció que haureu d'omplir i retornar signat juntament amb el comprovant del pagament de l'inscripció que haureu de presentar de forma presencial, telemàtica a través d'instància genèrica o enviant-la al correu electrònic sjv.ajuntament@vilatorta.cat . Podeu veure el programa en aquest enllaç

 

Edicions anteriors de la Fira del Tupí

La Fira de ceràmica i terrissa “El Tupí”,es celebra el quart cap de setmana de maig a Sant Julià de Vilatorta. La 11a edició de la Fira del Tupí tindrà lloc l'1 i 2 de juny de 2019. S'endarrerirà una setmana a causa de les eleccions municipals. 

Sant Julià de Vilatorta es troba a uns sis quilòmetres de Vic la capital de la comarca d’Osona. La principal via que porta a Sant Julià és la carretera BV-5201 que enllaça amb l’Eix transversal (sortida 187) a només dos quilòmetres del poble. A Vic hi ha estació de tren i autobús fins a Sant Julià de Vilatorta. 

Es tracta d’una fira monogràfica i emblemàtica que ja des del seu naixement ha procurat seguir criteris d’especialització i compenetració amb el món de l’artesania. És la més popular i significativa que celebra el nostre municipi i tot el poble s’hi involucra i hi participa, fins i tot els nostres restauradors, que amb el “Mos del Tupí” aporten una nota gastronòmica que converteix Sant Julià de Vilatorta en el destí del bon gust. 

Si us animeu a adquirir peces uniques i artesanals de ceràmica i terrissa, aquí teniu una relació dels participants en les darreres edicions de la Fira amb els enllaços a la seves pàgines web:

REDÓN -ART CERÀMIC

CERÀMICA REFRACTARIUS

ALFARERÍA SEVERINO BOIX

TERRISSERIA MESTRES

FANG FANG JOIES

 LOGAMA

 CERÀMICA LEY

 CERÀMIQUES DE LA BISBAL YUMA

 BARBUTINA CERÀMICA

CERÀMICA L'ESBARZER

COVADANGLES CERÀMICA

ROSER OTER

RAFAELA PAREJA

NÚRIA SOLEY

REPRODUCCIO CERÀMICA CATALANA I SUCARRATS

EL RAVAL DE L'ART

MOSRAKU

ESTUDI CERÀMIC BALLESTÉ ROSSELL

LLEVALL I ELIES

BAMBOU D'ARGILE

CRÉATIONS MISS TERRE

PEP MADRENAS

HERMANOS PEÑO

TALLER DE CERÀMICA MARIA GELABERT

POTERIE LA FERME

POTERIE TERRES VIVES

JCMIRÓ

CONSOL FREIXA

EUGENI PENALVA

MÓNICA ARNAN

BISBAL CERAM

ANPER CERÀMICA

 AJUNTAMENT DE BREDA

AJU NTAMENT DE LA BISBAL

AJUNTAMENT DE QUART